Xerox WorkCentre 3215V_NI Nyomtató

Raktárkészlet: VAN
Xerox WorkCentre 3215V_NI Nyomtató

Értékekkel teli, termelékenységjavító készülék. A különösen kis méretű WorkCentre 3215 többfunkciós nyomtató tökéletesen kielégíti mindazokat a gyors nyomtatásra, teljes körű megbízhatóságra, helytakarékosságra és kényelemre irányuló igényeket, amelyek olyannyira fontosak napjainkban az egyéni és a kisebb munkacsoportos felhasználók számára. 

A világ az Ön irodája. 

Kompakt méret. A szűk helyekre tervezett nyomtató és a többfunkciós nyomtató működése halk, beépített vezeték nélkül hálózati képességei pedig még nagyobb rugalmasságot biztosítanak az irodában. 
Wi-Fi Direct. Mostantól a mobiltelefonok, a táblagépek és a hordozható számítógépek biztonságos kapcsolaton keresztül közvetlenül kapcsolódhatnak a nyomtatóhoz vagy a többfunkciós nyomtatóhoz még akkor is, ha Ön nem rendelkezik vezeték nélküli hálózattal. 
Időt takaríthat meg. A 250 lapos nagyvonalú papírkapacitás azt jelenti, hogy kevesebbszer kell betöltenie papírt, a 40 lapos automatikus dokuadagoló révén pedig kevesebb ideig kell a gép mellett álldogálni. 
Kapcsolatban. Mindkét készülék támogatja a hálózati funkciók használatát, ideértve az Ethernet, a Wi-Fi és az USB használatát, így könnyűszerrel csatlakoztathat egyetlen felhasználót, vagy akár a teljes csapatot. 
Nagyobb mobilitás. A beépített Apple® AirPrint™ jóvoltából Apple iPhone és iPad készülékeiről is kinyomtathatja dokumentumait. 

A munkavégzés haladóbb módja. 

Optimalizált iroda. A nyomtatási, másolási, szkennelési, faxolási és e-mail funkciókat egyetlen helytakarékos eszközben egyesítő WorkCentre 3215 készülékkel hatékonyan és zökkenőmentesen használhatja irodáját. 
Nem csak pénzt takaríthat meg. Az energiatakarékos és a festéktakarékos módok, valamint az Earth Smart környezetbarát nyomtató- illesztőprogram jóvoltából igényei szerint beállíthatja, hogy kevesebbet költsön áramra és fogyóanyagokra. 
Xerox-szerviz és -támogatás.   
Kiemelkedő teljesítmény. 

Gyors munkavégzés. Az akár 27 oldal/perces nyomtatási sebességnek, és az első oldal elkészítéséhez szükséges mindössze 8,5 másodperces időnek köszönhetően a feladatokat gyorsabban elvégezheti, és így a sürgős munkájára irányíthatja a figyelmét. 
Kiemelkedő eredmények. A WorkCentre 3215 alapkiépítésben 256 MB-os memóriával és 600 MHzes processzorral rendelkezik, így még a legösszetettebb munkákat is gyorsan és pontosan elkészítheti. 
Nincs állásidő. A megbízható működés könnyedén kezeli a nagyobb példányszámú munkákat is, és Ön akármennyire is leterhelt, vállalkozását mindig mozgásban tartja. 
Párját ritkító kimenet. A részletes, 4800 x 600 dpi-s javított képminőséggel nagykaliberű, professzionális dokumentumokat hozhat létre, amelyeken a kiemelkedő nyomtatási minőség éles szöveget és tiszta grafikákat eredményez. 

A lehetőségek magasabb szintje. A Xerox® WorkCentre™ 3215 többfunkciós nyomtató a Xerox® Phaser® 3052 készülék ütőképes funkcióira építve másolási, szkennelési, e-mailezési és faxolási lehetőségeket is biztosít, és ezáltal még hatékonyabbá teszi az irodai munkát. 

A WorkCentre 3215 legfőbb jellemzői: 

A kis méretű, halk és könnyű WorkCentre 3215 tökéletesen illeszkedik a szűk és forgalmas helyiségekbe. 
A visszafogott teljesítmény könnyűhasználattal párosul. A felhasználóbarát előlapi panel könnyen használható gombjaival és a kétsoros LCD-kijelzővel gyorsan megtalálja a leggyakrabban használt funkciókat. 
A 40 lapos automatikus dokuadagolóval időt takaríthat meg a többoldalas dokumentumok másolása és szkennelése során. 
színes, illetve a fekete-fehér szkenneléssel papírdokumentumait pillanatok alatt elektronikus formátumúvá alakíthatja, s azokat a hálózatra vagy a számítógép tetszőleges mappájába mentheti, vagy beillesztheti egy adott alkalmazásba. 
Az e-mailbe szkennelési funkcióval a papír alapú dokumentumokat közvetlenül a készülék előlapjáról e-mail címzettek számára továbbíthatja anélkül, hogy odavissza kéne sétálgatnia a többfunkciós nyomtató és a számítógép között. 
A másolási funkciók széles választékában megtalálható a kicsinyítés/nagyítás, az automatikus háttérelnyomás, a 3 szintű sötétségszabályozás, a szortírozás, az azonosítókártya-másolás és a sokképes elrendezés. 

53 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Nyomtató típusa  Lézer nyomtató
Színes nyomtató Nem
Szkenner / Fénymásoló  Van
Fax Van
Kétoldalas nyomtatás Manuális
CD/DVD nyomtatás  Nincs
Közvetlen nyomtatás (PictBridge)  Nincs
Wi-Fi Direct  Nem
Maximális papírméret A4

Felbontás

Felbontás (fekete-fehér)  600 x 600 dpi

Nyomtatási sebesség

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér, A4 méretben) 26 lap/perc

Csatlakozók

USB Van
Párhuzamos port Nincs
Soros port Nincs
FireWire Nincs
Ethernet Van
Wi-Fi  Van

Méretek

Szélesség 363 mm
Magasság 365 mm
Mélység 401 mm
Súly 11.2 kg

További tulajdonságok

Lapadagoló kapacitása  150 lap
Kártyaolvasó  Nincs
Nyomtatási zajszint 50 dB
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
tc243607
Vélemények
Webáruház készítés