Epson TM-P80 Blokk nyomtató

Raktárkészlet: NINCS
Epson TM-P80 Blokk nyomtató
Epson TM-P80 Blokk nyomtató
Epson TM-P80 Blokk nyomtató
Epson TM-P80 Blokk nyomtató

Az Epson TM-P80 a világon talán a legismertebb hordozható blokk- és számlanyomtató. Elősorban olyan felhasználóknak ajánljuk, akik váltani szeretnének a kézzel írt számlák, munkalapok és szállítólevelek készítéséről.

Kiválóan alkalmas éttermi, vendéglátóipari, ügynöki és kereskedelmi alkalmazásoktól kezdve az irodai felhasználáson keresztül akár még logisztikai és szerviz területen is megállja a helyét!

Számlanyomtatás egyszerűen

Az Epson TM-P80 számlanyomtatót vezeték nélküli Bluetooth interfészen csatlakoztassa Andoroid okostelefonjához vagy táblagépéhez és a számlázó programon keresztül pillanatok alatt elkészíthető a 80 mm szélességű bizonylat! Nagykapaticitású akkumulátorának köszönhetően 24 órán át készen áll a számlázásra, egy feltöltéssel pedig akár 8 órán keresztül képes bizonylatot nyomtatni (használaton kívül készenléti üzembe kapcsol).

NAV kompatibilis számlázás

Az aktuális törvényi szabályzás alapján 2020. július 1-től értékhatártól függetlenül minden belföldi adóalanytól, továbbá 2021 január 1-től pedig már a magánszemélyektől is megkövetelei az online számlakészítést és lejelentést. Ez a szabályozás azokra a számlákra is vonatkozik, amelyeknél természetes személy a vevő.


Az álatunk forgalmazott Epson TM-P80 horodzható nyomtató kiváló megoldás a kézi számlás és szállítólevelek kiváltására. A készülékkel, valamint egy NAV adatszolgáltatással rendelkező számlázó programmal összekötve képes kinyomtatni blokkot, számlát, munkalapot és szállítólevelet is.

Szoftveres vezérlehetőség

Android eszközökről való nyomtatáshoz a Gooble Play áruházból tölse le a RawBT driver for thermal ESC/POS printer nevű applikácót. A program nyomtatási applikációként működik, mely segítségével könnyedén nyomtathat számlát, szállítót vagy blokkot. 

89 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Szállítási Idő
1-3 nap
MPL Futárszolgálat
1490 Ft
MPL Postapont
1100 Ft
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
tc323692
Vélemények
Webáruház készítés