Canon imageRUNNER 1133if

Raktárkészlet: VAN
Canon imageRUNNER 1133if

Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval rendelkezik. Az időtakarékos és költséghatékony funkcióknak köszönhetően biztosan nem kési le a határidőket és még pénzt is megtakarít.

79 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Hatékonyság


A 8 másodpercen belül elkészülő első nyomatnak és hogy a 33 lap/perces kimeneti sebességnek köszönhetően a kompakt méretű imageRUNNER1133iF kiváló teljesítményt nyújt. Mivel a készüléket kifejezetten a kisebb vállalkozások és munkacsoportok termelékenységének javítására tervezték, helyigénye rendkívül kicsi, maximum 1050 lapos kapacitással és DADF alapfelszereltséggel rendelkezik. Az ötsoros kijelzőpanel használata különösen gyors és egyszerű.

A színes dokumentumok beolvasása a dokumentumadagolón keresztül is elvégezhető, amelyek azután e-mail címekre vagy mappákba küldhetők javítva az irodai munkamenet hatékonyságát és a vállalkozás nyereségességét. Mivel kompatibilis a Canon uniFLOW megoldásával, lehetőség van a My Print Anywhere szolgáltatás használatára is, így a nyomatokat a legkönnyebben elérhető hálózati készüléknél lehet összegyűjteni. Ráadásul az imageRUNNER1133iF készülékkel a beolvasott dokumentumot USB-memóriára mentheti, vagy elvégezheti az azon tárolt dokumentum kinyomtatását 

Kisebb mértékű környezeti hatás


Az imageRUNNER 1133iF megfelel az ENERGY STAR® követelményeinek és különösen alacsony teljes energiafogyasztási (TEC) értékkel rendelkezik. Teljesítményfelvétele alvó módban mindössze 3 W. A rendkívül produktív kétoldalas nyomtatás egyszerre költség-, idő- és papírtakarékos.

Adatok
Szállítási Idő
1-3 nap
MPL Futárszolgálat
1490 Ft
MPL Postapont
1100 Ft
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
tc976493
Vélemények
Webáruház készítés