Bixolon SPP-R310

Raktárkészlet: VAN
Bixolon SPP-R310
89 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A világ talán legismertebb hordozható blokk- és számlanyomtatója a Bixolon SPP-R310. A készüléknek bizalmat szavazott már a DHL, a Francia Állami Vasúttársaság, a McDonalds és hazánban a Magyar Posta.
A prémium kategóriába sorolható Bixolon SPP-R310 nyomtató egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy iOS és Android rendszerekkel is kommunikál! Kiválóan alkalmas éttermi, vendéglátóipari, ügynöki és kereskedelmi alkalmazásoktól kezdve az irodai felhasználáson keresztül akár még logisztikai és szerviz területen is megállja a helyét!Számlanyomtatás egyszerűenA hordozható bizonylatnyomtatót elősorban olyan felhasználóknak ajánljuk, akik váltani szeretnének a kézzel írt számlák, munkalapok és szállítólevelek készítéséről. A Bixolon SPP-R310 számlanyomtatót vezeték nélküli Bluetooth interfészen csatlakoztassa iOS vagy Andoroid okostelefonjához vagy táblagépéhez és a számlázó programon keresztül pillanatok alatt elkészíthető a 80 mm szélességű bizonylat!
A Bixolon SPP-R310 nagykapaticitású akkumulátorának köszönhetően 24 órán át készen áll a számlázásra, egy feltöltéssel pedig akár 250 méternyi bizonylat nyomtatható.  Extrém időjárás és környezetA Bixolon SPP-R310 IK kialakítása révén extrém kürülményeknek is ellenáll! Nem csupán az ütéseket visel el - betonra történő leejtést akár 1,8 méter magasból - de az átlagon felüli hőmérséklet (-10 °C-tól egészen +50°C-ig) sem okozhat kárt az mobil blokknyomtatóban. A Bixolon SPP-R310 védőtokkal használva ellenáll a por kedvezőtlen hatásainak és a fröccsenő víz sem tud bejutni az eszközbe. NAV kompatibilis számlázásAz aktuális törvényi szabályzás alapján 2020. július 1-től értékhatártól függetlenül minden belföldi adóalanytól, továbbá 2021 január 1-től pedig már a magánszemélyektől is megkövetelei az online számlakészítést és lejelentést. Ez a szabályozás azokra a számlákra is vonatkozik, amelyeknél természetes személy a vevő.  
Az álatunk forgalmazott Bixolon SPP-R310 horodzható nyomtató kiváló megoldás a kézi számlás és szállítólevelek kiváltására. A készülékkel, valamint egy NAV adatszolgáltatással rendelkező számlázó programmal összekötve képes kinyomtatni blokkot, számlát, munkalapot és szállítólevelet is. Szoftveres vezérlehetőség iOS: A Bixolon SPP-R310 számlanyomtatóhoz töltse le az Appstoreból a Bixolon mPrint applikációt a linkre kattintva.
Android: A mobil blokk- és számlanyomtató vezérléséhez a linkre kattintva töltse le a Google Play áruházból a Bixolon mPrint applikációt Android telefonjára vagy táblagépére. Vásárlástól a számlanyomtatásigA Bixolon SPP-R310 típusú mobil számla és bizonylatnyomtatóhoz minden szükséges kiegészítőt beletettünk a csomagba a működéshez (nyomtató, akkumulátor, hálózati töltő, övcsipesz, teszt papírszalag), így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz kínálatunkból. Igény szerint vásárolható a Bixolon SPP-R310 mobil blokknyomtatóhoz vállpánt, szivargyújtóra csatlakoztatható autóstöltő, USB kábel vagy védőtok. Mobil számlanyomtatás felhasználási területeiHelyszínre kiszálló szerelőknek
Kertészeknek
Taxisoknak
Futároknak
Ételt házhoz szállítóknak
Éttermeknek, vendéglátóknak
Építőipari vállalkozóknak
Ingatlanközvetítőknek
Területi képviselőknek
Kereskedőknek
Szállítmányozóknak
Vásározóknak, piaci árusoknak

Adatok
Szállítási Idő
1-3 nap
MPL Futárszolgálat
1490 Ft
MPL Postapont
1100 Ft
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
tc610409
Vélemények
Webáruház készítés